Hírek
Hungarian Croatian English German Russian
A Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt lakosságot, hogy a 2019. évi tavaszi lomtalanítási akció az alábbiak szerint történik:
 Háztartási lom gyűjtési napja: 2019. április 5. (péntek)
 A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.
 Kérjük, hogy a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében!
 Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hűtőszekrény, televízió), illetve veszélyes hulladékot (pl: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer)!
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk a lomhulladékot egy helyről csak egy alkalommal szállít el.
 Tájékoztatjuk továbbá, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól áll módunkban elszállítani, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékelszállítást nem szünetelteti, illetve a 2018. december 31-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az ingatlanhasználók részére a zalamerenyei hulladékudvarban (8747 Zalamerenye, 0112/2. hrsz.) biztosítja az elektronikai hulladék (TV, hűtő, háztartási kisgépek), valamint háztartásonként évente 5 db személyautó gumi átvételét.
 A hulladékudvar nyitva tartása: a www.nfv-pannonia.hu honlapon megtekinthető.
A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2019.04.01. és 2019.04.29.) között veszik át.
 A hulladékudvarban az ingatlanhasználók egész évben, térítésmentesen leadhatják az elektronikai hulladékot és a személyautó gumit.
Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag ép, nem kifosztott elektronikai hulladékot áll módunkban átvenni!
 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.